Campinglivet uden campingvogn

Mange går rundt og drømmer om at tage på campingferie, men har ingen campingvogn. Hvad gør man så? Der er faktisk flere valgmuligheder.

Den første og mest åbenlyse, er at man kan leje en campingvogn. De fleste campingpladser rundt omkring i Danmark, tilbyder udlejning af campingvogne, som står fast på en plads på campingpladsen. Man kan både leje på døgnbasis og ugebasis, afhængigt af hvad der passer en bedst.

Camping uden campingvogn

Er man til noget, der lugter lidt mere af et sommerhus, kan man også på nogle campingpladser leje hytter til at feriere i. Priserne ligger stadig i samme prisleje, som hvis man lejer en campingvogn.

Endelig kan man også på visse campingpladser leje en ferielejlighed. Det er dog dyrere end to første muligheder, men så bor man også i et rigtigt hus med eget badeværelse og køkken og andre bekvemmeligheder som måske tv. På denne måde kan være en del af campistmiljøet og stadig beholde hjemmets bekvemmeligheder.

Er man rigtigt til udendørslivet, kan man leje en plads på en campingplads og så slå et telt op i stedet. På denne måde kommer man virkelig til at mærke udendørslivet.