RX Smart Gear

Er du vild med styrketræning eller crossfit? Hader du at træne med sjippetorve, fordi de ikke har den korrekte længde eller vægt og giver dig piskesmæld? Søg ej længere. Svaret på dine problemer er her: RX Smart Gear Jump Rope.

Firmaet RX Smart Gear laver helt specielle sjippetorve, som specielt tilpasses den enkelte bruger. Ud fra acancerede metoder, har de fundet den ideelle længde til forskellige højder med et interval på bare 2-3 cm. Er man f.eks. 175 cm. høj bør længden på ens sjippetorv være 8,9 tommer, mens en person på 178 cm bør have et sjippetorv med en længde på 8,1 tommer. Dette sikrer den optimale længde, så man får mest muligt ud af sin styrketræning med sjippetorv.

Sjippetorv

Men det stopper ikke der. RX Smart Gear prøvede mange forskellige håndtag af, for til sidst at finde de optimale sæt håndtag, der gav det bedste ergonomiske hold og samtidig tilføjede de non-slip tape, for at sikre det mest faste hold om håndtaget uden at kræve et hårdt tryk.

Endvidere tilbyder de mix og match af farver på kabler og håndtag, så man kan sammensætte sit ultimative sjippetorv. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang.